Zoek en Boek!

Vakantie met kinderen,

Een vakantie doorbrengen bij Gemelos 22 is de perfecte keuze voor gezinnen met kinderen!

De kinderen kunnen zich dagenlang vermaken in de prachtige zwembaden met een apart kinderbad. In het kinderbad staan leuke kinderspeeltoestellen.

Voor zowel de jonge kinderen als de oudere kinderen is er veel vertier te vinden bij Gemelos22. Zo kunnen zij zich naast het zwemplezier ook heerlijk uitleven in de speeltuin. Een tenniswedstrijd op een van de twee tennisbanen of met de kinderen een potje midgetgolf spelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor zowel jong als oud is Wi-Fi niet meer weg te denken: als je kiest voor een verblijf bij Gemelos22 is de Wi-Fi gratis en onbeperkt in alle appartementen.

In Benidorm en omgeving is er tevens veel vertier voor de kinderen; een dag naar Mundomar, Aqualandia, Terra Mitica en Terra Natura is een absolute aanrader voor zowel jong als oud. Dit zijn leuke attractie- en themaparken om helemaal kind te zijn.

Vlakbij het bekende Playa de Levante strand ligt Festilandia. Festilandia is een speelparadijs voor de kleintjes. Het is een soort kermis met o.a. springkussens en draaimolens.

Boek nu een reis naar Gemelos 22 en klik hier voor de actuele prijzen.

Free WiFi Alléén bij Siroco! Gratis Wi-Fi in al onze appartementen. Dus boek jouw vakantie bij Siroco en  profiteer van een snelle Wi-Fi verbinding.