Zoek en Boek!

Overwinteren in Benidorm!

Ziet u op tegen de Nederlandse kou en wilt u daaraan ontsnappen? Kom overwinteren bij Gemelos 22 en kom weer tot leven in de Spaanse zon! Heerlijk op vakantie, maar met het gevoel en de gemakken van thuis.

De belangrijkste reden om te gaan overwinteren in Benidorm is het heerlijke weer. De temperaturen kunnen overdag in de zon oplopen tot 25 graden. ‘s Avonds kan het flink afkoelen en kan de temperatuur wel dalen tot 6 graden.

In de wintermaanden zijn er veel leuke activiteiten te beleven in het zonovergoten Benidorm. Er zijn veel gezellige markten in Benidorm en de omgeving, vaak met sfeervolle live-muziek. Op elke dag is er wel iets te doen.

Er zijn veel mensen die richting het zonnige Benidorm afreizen voor gezondheidsredenen. Dat is de reden waarom er Nederlandse doktoren en tandartsen naar Benidorm zijn gekomen en hoeft u zich – in geval van gezondheidsproblemen – geen zorgen te maken.

Bij de receptie van Gemelos 22 helpen de Nederlandse dames u graag bij de huur van een rollator of een scootmobiel. Het is tevens mogelijk dit bij de boeking al op te geven.

De appartementen van Gemelos 22 zijn zeer volledig en van alle gemakken voorzien. Een televisie met Nederlandse zenders zorgt dat u geen programma hoeft te missen. Voor de koudere avonden is een lekkere verwarming aanwezig en heeft u gratis Wi-Fi in het appartement om zo in contact te blijven met het thuisfront. Daarnaast kunt u via de receptie een standenstoel en/of ligbed huren voor op het terras of balkon (tegen een kleine vergoeding).  De Nederlands sprekende leiding en de conciërge staat altijd voor je klaar.

Boek nu een reis naar Gemelos 22 en klik hier voor de actuele prijzen.

Onze Overwinterprijzen voor aankomend jaar 2018 -2019 zijn bekend! KLIK HIER

Free WiFiAlléén bij Siroco! Gratis Wi-Fi in al onze appartementen. Dus boek jouw vakantie bij Siroco en profiteer van een snelle Wi-Fi verbinding.