Zoek en Boek!

Uw vakantie in Benidorm

De stad Benidorm is ongekend populair bij senioren. Veel senioren kiezen Benidorm als bestemming om te overwinteren, want ook in de winter blijven de temperaturen aangenaam. Of u nu een week op vakantie gaat of een paar maanden, met de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving hoeft u zich nooit te vervelen.

In de wintermaanden zijn er veel leuke activiteiten te beleven in het zonovergoten Benidorm. Er zijn veel gezellige markten in Benidorm en de omgeving, vaak met sfeervolle live-muziek. Op elke dag is er wel iets te doen.

Er zijn veel mensen die richting het zonnige Benidorm afreizen voor gezondheidsredenen. Dat is de reden waarom er Nederlandse doctoren en tandartsen naar Benidorm zijn gekomen en hoeft u zich – in geval van gezondheidsproblemen – geen zorgen te maken.

Bij de receptie van Gemelos 22 helpen de Nederlandse dames u graag bij de huur van een rollator of een scootmobiel. Het is tevens mogelijk dit bij de boeking al op te geven.

De appartementen van Gemelos 22 zijn zeer volledig en van alle gemakken voorzien. Een televisie met Nederlandse zenders zorgt dat u geen programma hoeft te missen. Voor de koudere avonden is een lekkere verwarming aanwezig en heeft u gratis Wi-Fi in het appartement om zo in contact te blijven met het thuisfront. Daarnaast kunt u via de receptie een standenstoel en/of ligbed huren voor op het terras of balkon (tegen een kleine vergoeding).  De Nederlands sprekende leiding en de conciërge staat altijd voor je klaar.

Boek nu een reis naar Gemelos 22 en klik hier voor de actuele prijzen.

Free WiFiAlléén bij Siroco! Gratis Wi-Fi in al onze appartementen. Dus boek jouw vakantie bij Siroco en profiteer van een snelle Wi-Fi verbinding.