Zoek en Boek!

Comfortabele vliegreizen met Transavia

Rechtstreekse vluchten met transavia.com
Wij vliegen iedere zaterdag van Nederland naar Spanje met  Transavia.com. Je kunt kiezen om te vertrekken vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag of Eindhoven. De vlucht duurt ongeveer 2,5 uur en aan boord heb je de mogelijkheid om iets te eten en te drinken te bestellen. Dit is altijd tegen betaling. Tevens is er de mogelijkheid om iets leuks te kopen uit de tax free collectie.
Bij aankomst op de luchthaven van Alicante staat er een transfer op je te wachten om je naar de accommodatie te brengen.

Vanaf 30 maart 2020 zal Transavia op alle uitgaande en thuiskomende vluchten cashless betalen invoeren. Passagiers kunnen hierdoor aan boord uitsluitend met pinpas, creditcard of Apple/Samsung Pay betalen. Zij zullen op de vluchten geen cash betalingen meer accepteren.

Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek online in te checken. Door online in te checken, en daarbij meteen je stoel in het vliegtuig te kiezen, hoef je op de luchthaven alleen nog maar de bagage af te geven en kun je op je gemak naar de gate te lopen. Omdat je zelf de stoelen hebt uitgezocht kun je ervoor zorgen dat je altijd naast elkaar zit en op een plekje wat voor jullie prettig is.
Er zitten aan deze stoelen geen extra kosten verbonden, mocht je echt gegarandeerd willen zijn van een speciale plaats in het vliegtuig dan kun je ervoor kiezen om vooraf online je stoel te reserveren. (zie stoelreservering)
Nadat je thuis online hebt ingecheckt, krijg je de keuze om zelf de papieren uit te printen, of dit op de luchthaven te doen.

Stoel reserveren (tegen betaling)
Het is eventueel mogelijk om vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek online een stoel te boeken via de website van Transavia.com. Wil je bijvoorbeeld zeker weten dat jullie bij elkaar zitten,  heb je liever wat extra beenruimte of zit je graag bij het raam? Reserveer dan voor vertrek je stoel! Natuurlijk geldt: hoe eerder je boekt, hoe meer stoelen er nog vrij zijn om uit te kiezen. De kosten per stoel variëren en kun je terugvinden door in te loggen bij Transavia.com. Dit doe je door te klikken op de afbeelding rechts op deze pagina.
Let op: het is niet voor iedereen mogelijk om een stoel te boeken, heb je bijvoorbeeld begeleiding op de luchthaven of een huisdier mee dan is het niet mogelijk.

 

 

Bagage
Je mag tijdens de vlucht 1 stuk handbagage tot 10 kg kosteloos meenemen. Wij adviseren een tas van maximaal 45 x 40 x 25 cm mee te nemen die gegarandeerd mee kan in de cabine.

Voor ruimbagage dient er altijd een vergoeding betaald te worden. Bij reservering kun je ervoor kiezen hoeveel ruimbagage je wenst mee te nemen. De kosten hiervan bedragen per retour:
15kg      € 30,-
20kg      € 40,-              
25kg      € 50,-
30kg      € 60,-
40kg      € 80,-
50kg      € 150,-

Iedere passagier mag maximaal 50 kg ruimbagage meenemen, te verdelen over 5 bagagestukken per persoon. Eén bagagestuk mag maximaal 32 kg wegen. Voor overbagage of extra bagage betaal je op de luchthaven een hoger tarief, namelijk € 10,- per kg.

Speciale services
Je kunt vanaf 3 weken voor vertrek extra service boeken. Klik hier om doorverwezen te worden.
Inloggen doe je met het boekingsnummer, achternaam en vertrekdatum. Op deze servicepagina vind je bovendien een handig en duidelijk overzicht van alle gegevens over jouw vluchten. De volgende diensten kunnen online geboekt worden:

Een aantal speciale services zijn alleen telefonisch bij ons boeken, hierbij kun je denken aan: begeleiding van een minderjarige en aan boord meenemen van zuurstof of bijvoorbeeld medische bagage. Voor deze of andere services kun je direct contact met ons opnemen via: 0182-399399 of info@siroco.nl

Betaald
 stoelreservering
 ruimbagage
 fiets of sportuitrusting
 huisdieren meenemen

Gratis
 online inchecken
 reizen met rolstoel of scootmobiel
 assistentie op de luchthaven
 een hulphond meenemen

Op de luchthaven
Wij vertrekken van Nederland naar Alicante vanaf vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Op Amsterdam Schiphol kun je voor vragen op de luchthaven terecht bij Aviapartner, tegenover de trap tussen vertrekhal 1 en 2.

Op de luchthaven van Alicante staat er een transfer op je te wachten, die je vervolgens naar de accommodatie brengt. Ook voor de terugreis is de transfer standaard bij onze reizen inbegrepen en zorgen wij ervoor dat je op tijd op de luchthaven van Alicante bent.

Parkeren op het vliegveld Amsterdam Schiphol:
Natuurlijk is het fijn als je tijdens jouw reis de auto veilig op de luchthaven kan achterlaten. Met Schiphol Smart Parking sta je gegarandeerd op P3 Lang parkeren en wordt u bij drukte niet meer doorverwezen naar andere parkeerterreinen. Er rijdt een pendelbus naar de vertrekhal van Schiphol. Deze service is wel alleen verkrijgbaar door vooraf te reserveren, Klik hier voor Smart Parking

Parkeren op het vliegveld Rotterdam:
Op de luchthaven van Rotterdam zijn de parkeerterreinen op loopafstand van de terminal en worden 24 uur per dag bewaakt. Rotterdam Airport biedt tevens de mogelijkheid om jouw parkeerplaats vooraf te reserveren en te betalen, zodat je bij terugkomst in één keer door naar huis kan. Klik hier voor Rotterdam Parking

Parkeren op het vliegveld Eindhoven
Op de luchthaven van Eindhoven is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Er zijn verschillende opties, alle parkeerplaatsen liggen dichtbij de luchthaven. Je kunt deze parkeerplaatsen ongeveer 24 uur van tevoren reserveren, klik hier om te reserveren