Goed verzekerd op vakantie!

Het is belangrijk om altijd goed verzekerd op vakantie te gaan. Je kunt bij ons een kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Hieronder vind je meer informatie over deze verzekeringen en de mogelijkheden.

Reisverzekering bij de Europeesche Verzekeringen

Via ons kun je een reisverzekering bij de Europeesche Verzekeringen afsluiten. Deze verzekering dekt onder andere schade en verlies aan bagage en medische kosten. U kunt via de volgende link alle informatie en voorwaarden terug lezen van de Reisverzekering bij Europeesche verzekering.

De Standaard reisverzekering Europa: Comfort  (1,27 pppd)
De dekking Personenhulp  vormt het uitgangspunt van de reisverzekering.  Deze dekking bestaat uit onderdelen die onmisbaar zijn voor iedere vakantieganger. Zoals personenhulpverlening (bij een  ongeval of calamiteit staat de Europeesche Hulplijn dag en nacht voor je klaar, waar dan ook ter wereld), de vergoeding van telecommunicatiekosten en onvoorziene kosten (zoals extra reis- of verblijfskosten) en schade aan uw logiesverblijf. De kortlopende reisverzekering kan afgesloten worden op reizen van maximaal 180 dagen.

Reisverzekering geneeskundige kosten (0,50pppd)
Het is niet vanzelfsprekend dat een zorgverzekeraar de geneeskundige kosten die je in het buitenland maakt, vergoed. Vaak is de vergoeding beperkt of geldt er een eigen risico. Sluit je de dekking geneeskundige kosten bij jouw reisverzekering af, dan krijg je wel alle kosten volledig vergoed.

Reisverzekering Ongevallen (0,15 pppd)
Met de dekking Ongevallen reis heb je na een ongeval op reis met blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg recht op een uitkering.

Optioneel geldverzekering: (0,50 pppd)
Met de dekking Geld zijn geld en cheques tot € 500,- meeverzekerd.

Schade aangifte Reisverzekering
Via de volgende link kun je het formulier downloaden wat ingevuld dient te worden als u schade wilt claimen bij Europeesche verzekeringen. Deze dien je zelf uit te printen. Onderaan het formulier staat het adres waar je het formulier naartoe kan sturen. Dit kan via de post of mail.
Schade aangifte formulier

Annuleringsverzekering bij Siroco

Een ervaren vakantieganger sluit bij de reis vanzelfsprekend een annuleringsverzekering af. Bij ‘last-minute ’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het dan ook verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten.
De verzekering dekt namelijk niet alleen verschillende redenen van annuleren, maar ook de niet gebruikte reisdagen. Dit betekent dat niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van het boeken van de reis en het vertrek, maar ook de kosten wanneer de reis moet worden afgebroken, worden vergoed.

Onder geldige redenen worden o.a. ernstige ziekte, overlijden, het onverwacht krijgen van een nieuw huis en het verliezen/starten van een baan. Tevens ben je verzekerd als er iets gebeurd met familie in de eerste en tweede graad. (partner, ouders, broers/zussen, kleinkinderen)Via ons kantoor is het mogelijk om deze annuleringsverzekering bij uw vakantie af te sluiten.

De kosten van deze verzekering bedraagt 6% van de reissom en dient u direct bij boeking af te sluiten. Als u de verzekering later afsluit worden gebeurtenissen van voor deze tijd niet gedekt.

Annuleren
Annuleren van de reis is enkel mogelijk tijdens kantooruren, te weten maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Indien een reiziger de reis moet annuleren, bestaat de mogelijkheid van in-de-plaatsstelling. Voor meer advies en informatie kunt u ons altijd bellen!