Zoek en Boek!

Comfortabele Royal Class busreis
Wij werken samen voor het busvervoer met Rekro Reizen en Solmar Tours.  Wekelijks rijden er luxe Royal Class dubbeldekkers naar de Costa Blanca. Deze bussen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en uitstekende kwaliteit. Vanaf het moment dat je aan boord van de bus stapt kun  je je heerlijk ontspannen. De chauffeurs en hostess zorgen ervoor dat je veilig op je bestemming aankomt.

Er is een zeer uitgebreid opstapschema door heel Nederland. Om ervoor te zorgen dat de rit zo goed mogelijk gepland wordt, ontvangen we 10 dagen voor vertrek de opstaptijden van de verschillende plaatsen.

De verwachte aankomsttijd in Benidorm is rond 13:00uur. Al onze passagiers worden aan de zijkant van Gemelos 22 afgezet, vanwaar je gelijk door de poort kan lopen naar onze receptie.

klik hier voor de opstapplaatsen voor de zomer
klik hier voor de opstapplaatsen voor de winter

Royal Class
Een Royal Class touringcar voldoet aan de volgende eisen:

  • dubbele zonwerende beglazing
  • geluidsinstallatie
  • toilet aan boord
  • koelkast, koffiezetapparaat en hostess aan boord
  • leeslampjes
  • inklapbaar tafeltje aan de stoel voor u (indien beschikbaar)
  • regelbare airco of ventilatiekokers
  • stoel-afstand van minimaal 94 cm45 graden verstelbare rugleuning
  • verstelbare voet- en beensteun  (alleen beschikbaar op de bussen van Solmar)

Essenties & Preferenties
De plaatsen in de bus worden vooraf door de busmaatschappij ingedeeld. Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven waar je graag wilt zitten, een zogeheten preferentie. Mocht de plaats waar je komt te zitten in de bus nou erg belangrijk voor je zijn is het ook mogelijk om deze van te voren te reserveren. Je boekt dan een ‘essentie’. Voor deze plaats wordt 15,- per persoon per enkele reis gerekend en je bent dan gegarandeerd van een bepaalde plaats in de bus.
Veel geboekte essentieplaatsen zijn: beneden voorin, beneden (ivm traplopen), boven voorin of juist helemaal achterin.
De essentieplaatsen zijn geldig vanaf het verzamelpunt tot aan de bestemming, en op de terugreis vanaf de bestemming tot aan het verzamelpunt.

Bagage
Tijdens de busreis is het toegestaan om 1 stuk handbagage mee te nemen en 1 stuk ruimbagage. Voor de ruimbagage gelden de volgende afmetingen hoogte 65cm, breedte 25cm en lengte 90cm.
Het is noodzakelijk om uw bagage te voorzien van een kofferlabel. Deze krijgt u van ons wanneer de tickets per post zijn verstuurd, anders kunt u een kofferlabel aan de bus vragen. Extra en bijzondere bagage, zoals bijvoorbeeld een rolstoel, rollator en buggy dienen apart aangemeld te worden. Er kunnen hiervan maar een beperkt aantal mee op reis, dus geeft dit altijd direct door bij uw reservering!
Extra bagage voor overwinteraars:  In de regel mag er 1 koffer per persoon meegenomen worden, echter kan dit te weinig zijn als u voor langere tijd op vakantie gaat. Het is daarom mogelijk om nog een extra koffer per persoon mee te nemen, dit dient u echter van te voren door te geven aan ons! Als wij dit niet op de buslijst vermelden kan de 2de koffer namelijk geweigerd worden.

Niet roken
Conform de ANVR-richtlijnen mag er in de bussen niet gerookt worden. Er zal gedurende de rit regelmatig gestopt worden om de benen te strekken en/of een sigaretje te roken.

Eten en drinken in de bus
Tijdens de busrit is er een cateringservice aan boord. U kunt hier, tegen een kleine vergoeding, onder andere koffie, thee,  frisdranken, bier en wijn krijgen. Ook is het mogelijk om een warm gerecht of broodje te bestellen. Tussen 24.00 en 06.30 uur is de bar gesloten. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus.

Stops onderweg
Afhankelijk van de drukte op de autowegen wordt er regelmatig gestopt om de benen te streken en naar het toilet te gaan. Het toilet aan boord van de bus is een chemisch toilet, en u wordt verzocht deze alleen te gebruiken bij dringende noodzaak.
Voor de stops waarbij er een maaltijd genuttigd kan worden, wordt er doorgaans langer gestopt bij een zelfbedieningsrestaurant. Deze maaltijden zijn voor eigen rekening. Voordat de bus bij de stop is geeft de chauffeur aan hoelang er gestopt wordt en vanaf welk punt de bus weer zal vertrekken. Zorg ervoor dat u op tijd weer bij de bus bent, zodat deze op het tijdschema kan blijven rijden.

Hondje mee in de bus
Het is mogelijk om in de winter een hondje mee te nemen naar Gemelos22. Deze kan ook mee op de busreis, maar dient wel van te voren aangemeld te worden. Er zijn namelijk maar een aantal hondjes per rit toegestaan. Tevens worden de passagiers die reizen met een hondje boven achterin de bus geplaatst. Let u erop dat het hondje niet meer dan 8 kilo mag wegen!
Voor alle passagiers wordt de volgende procedure gehanteerd voor het meenemen van een hondje:
* 1 passagier met hondje: er dient een extra stoel geboekt te worden voor het hondje. (kinderprijs)
* 1 passagiers met 2 hondjes: er dient een extra stoel geboekt te worden voor  het eerste hondje (kinderprijs), 2e hondje mag op schoot voor € 25,- per enkele reis
* 2 passagiers met hondje: je mag zelf kiezen of je het hondje op schoot neemt (€ 25,- per enkele reis), of dat je een extra stoel voor het hondje boekt tegen kinderprijs.

De terugreis
De verwachte vertrektijd van de bus op zaterdag hebben wij altijd rond 13:00uur staan, echter adviseren we je om ’s morgens langs onze receptie te lopen voor de exacte vertrektijd.