Reisinformatie

Wij bieden het hele jaar door reizen aan naar ons appartementencomplex Gemelos 22. Het is mogelijk om via ons ook het vervoer te laten regelen, zo kun je ervoor kiezen om te vliegen of met een comfortabele busreis mee te gaan.
Via de link hieronder kun je meer informatie lezen over onze bus- en vliegreizen naar Benidorm.

Indien je een vliegreis bij ons boekt, vlieg je vanaf Schiphol, Rotterdam-Den Haag of Eindhoven met Transavia naar Alicante. De vliegtijd is ongeveer 2,5 uur. Op het vliegveld in Alicante wordt je per transfer (inclusief in de prijs!) naar Gemelos 22 gebracht. Klik hier voor meer informatie over onze vliegreizen.

De busreizen naar Gemelos 22 worden uitgevoerd met moderne en comfortabele touringcars met o.a. airconditioning, video, toilet, verstelbare stoelen en een bar. Tevens is er een hostess in de bus.  Er zijn vele opstapplaatsen in Nederland. Klik hier voor mee informatie over onze busreizen.

Eigen vervoer
Je kunt onze appartementen ook per week reserveren, dus zonder bus- of vliegreis. Je kunt de auto dan tegen betaling op de gesloten parkeerplaats parkeren. De kosten hiervoor bedragen € 25,- per week per parkeerplaats.
Je kunt de auto eventueel ook in onze overdekte parkeergarage plaatsen, de kosten hiervoor bedragen € 45,- per week per parkeerplaats.
De afstand vanaf Utrecht is ca. 2100 km. De weekprijzen per appartement kun je hier ook vinden in de prijslijsten. Het is ook mogelijk een auto ter plaatse te huren. De Nederlandse dames bij de receptie informeren je graag omtrent de mogelijkheden.

Overwinteren
De appartementen van Gemelos 22 zijn zeer volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Een televisie met Nederlandse zenders zorgt dat je geen programma hoeft te missen, een lekkere verwarming voor de koudere avonden, gratis Wi-Fi in het appartement om zo in contact te blijven met het thuisfront, strandstoelen en ligbedden voor op het terras via de receptie te regelen tegen een kleine vergoeding. Er is Nederlands sprekende reisleiding ter plaatse en daarnaast hebben wij een conciërge die altijd voor je klaarstaat.

Last-minutes
Wij hebben regelmatig last-minutes of andere mooie aanbiedingen. Wil je meer weten? Kijk op de pagina Aanbiedingen & Lastminutes

Kinderprijzen tot en met 16 jaar!
Voor kinderen tot en met 16 jaar gelden er speciale prijzen bij Gemelos22. U vindt deze prijzen op de diverse prijslijsten. Voorwaarden van kinderreissommen:
– indien kinderreissommen van toepassing zijn, tellen deze kinderen niet mee bij de bepaling van het aantal personen in het appartement van de reissom.
– kinderprijzen zijn alleen van toepassing als de kinderen bij minimaal 2 volbetalenden in een appartement verblijven.

Televisie huur
Je kunt bij Gemelos 22 een televisie met afstandsbediening huren voor ca. € 25,- per week met ontvangst van vrijwel alle Nederlandse zenders.
Als je direct bij de boeking aangeeft dat je een televisie wilt huren, dan betaal je maar € 20,- per week.

Kluis huur
Het is mogelijk een kluisje te huren voor ca. € 15,- per week. De kluisjes bevinden zich in de appartementen.
Als je direct bij boeking aangeeft dat je een kluisje wilt huren, dan betaal je maar € 10,- per week.

Deluxe appartementen
vanaf 1 april 2018 bieden wij in Gemelos22 nieuwe Deluxe appartementen aan. Deze appartementen zijn voorzien van airconditioning, een badkamer met inloopdouche (2-kamerappartementen) en een moderner interieur. Daarnaast is zowel de Wifi als Nederlandse televisie gratis in de Deluxe appartementen!

Roken
Vanaf 1 januari 2018 vragen wij iedereen om niet meer te roken in het appartement, alleen nog op het balkon.

Ventilator/ligbedden/strandstoelen
Het is mogelijk om via onze receptie onder Gemelos 22 nog extra’s bij te huren. Je kunt hier onder andere terecht voor ligbedjes, strandstoelen en ventilatoren.

Hotelservice
Voor slechts € 25,- p.p.p.week krijg je 6x per week schone handdoeken en wordt het bed opgemaakt, 3x per week wordt het bed verschoond en wordt het appartement schoongemaakt.

Internet
Gratis Wi-Fi in al onze appartementen. Dus boek jouw vakantie bij Siroco dan heb je altijd gratis beschikking over Wi-Fi in de appartementen.

Huisdieren:
In de winter is het toegestaan om in het appartement met een hondje te verblijven. Dit is doorgaans toegestaan vanaf 1 november tot en met eind april. Je dient het altijd door te geven als je een hondje mee wilt nemen in je appartement!

SGR
Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de gepubliceerde reizen zoals vermeld op de reis. De SGR-garantie houdt in dat dat consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van de bestemming is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Klik hier om de bevestiging van onze deelname te bekijken.

ANVR Reisvoorwaarden
Siroco is geen lid van de ANVR, maar heeft wel toestemming gekregen om de ANVR-voorwaarden te hanteren voor boekingen. Via deze link kun je lezen wat dit voor jouw reservering betekent.

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel ons gerust: 0182-399399. Ook kun je ons altijd mailen op: info@gemelos22.nl. Wij beantwoorden jouw mail binnen 1 werkdag!
Onze Nederlandse medewerkers in Gemelos 22, Benidorm kunnen je ook altijd helpen bij alle vragen. Zij zijn via de mail te bereiken op: info@gemelos22.es.

“Tot ziens in Gemelos22 te Benidorm, Spanje!”