NIEUW!  Zomerprijzen 2019

Ook deze zomer bieden wij weer zeer voordelige bus- en vliegreizen aan naar onze eigen appartementen Gemelos 22. Wij vertrekken iedere vrijdag met een comfortabele Royal Class busreis. Als je liever wilt vliegen, gaan wij iedere zaterdag met Transavia van Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven naar Alicante. In onze vluchtprijzen zit uiteraard ook de transfer naar Appartement Gemelos 22 inbegrepen!


VROEGBOEKKORTING
Dit jaar profiteert u wederom van een leuke vroegboekkorting als u boekt vóór 1 februari 2019. U ontvangt dan maar liefst € 20,- p.p. korting !
Deze korting is geldig op de Zomerrijslijst van 2019, voor pakketreizen met vertrek t/m augustus. (niet geldig op aanbiedingen, of lang verblijf – vanaf 4 weken of langer)

Bovenop deze vroegboekkorting bieden we op de 3 kamerappartementen Deluxe éénmalig een extra korting: in mei en juni € 30,- per appartement per week en in juli en augustus € 60,- per appartement per week. Ook deze kortingen zijn geldig bij boeken voor 1 februari 2019, en alleen op de Zomerprijslijst 2019 voor pakketreizen. (niet geldig op aanbiedingen, of lang verblijf – vanaf 4 weken of langer)

>> De prijzen op onze website zijn exclusief vroegboekkorting, na reservering ontvangt u de factuur inclusief de vroegboekkorting <<

Heb je vragen, bel ons direct: 0182-399399.
Of mail ons en ontvang binnen 1 werkdag een antwoord: info@gemelos22.nl

 

Vraag hier onze folder aan:

Klik hier en reserveer direct