Najaarsaanbiedingen 2018!

Aanbiedingen Gemelos 22 - benidorm

Het najaar is werkelijk de ideale tijd om van de zon te blijven genieten in Benidorm. Ook in deze periode is er nog volop gezelligheid in Benidorm. Lekker flaneren langs de boulevard, een terrasje pakken, kortom genieten van het leven! Benidorm leeft 365 dagen per jaar!

Hiernaast vind je een overzicht van alle NAJAARSAANBIEDINGEN die wij je kunnen aanbieden voor vlieg- of busreizen naar ons appartementencomplex Gemelos 22 in Benidorm.  Alle aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid. Je kan natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar Benidorm komen en het appartement los bij ons huren.

Wil je een aanbieding bij ons reserveren, klik dan op de aanbieding en vul het reserveringsformulier in. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op om alles nog eens door te nemen! Wilt u iets afwijken van deze aanbiedingsperioden, bel ons dan voor de mogelijkheden op 0182-399 399.

Boeken
Het is mogelijk om de aanbiedingen online te boeken, vul daarvoor dit online reserveringsformulier in. (door op de link te klikken) Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren via: 0182 – 399 399

*Deluxe appartementen*
Dit jaar bieden wij voor het eerst Deluxe appartementen aan in Gemelos22. Deze appartementen bevinden zich in Toren 1 & 2, op de 2e, 3e en 4e etage. De appartementen hebben een modernere uitstraling en een inloopdouche in plaats van een douche/bad. Daarnaast zijn de appartementen inclusief Wifi, Nederlandse TV en Airconditioning.