Wie zijn wij?

Boekingskantoor Siroco Nederland BV is een reisorganisatie met uitsluitend de focus op de persoonlijke en directe samenwerking met u en onze eigen accommodatie Gemelos 22 in Benidorm.

Wij bieden zowel bus- als vliegreizen aan. Bij de busreizen kun je kiezen uit talloze opstapplaatsen. Bij de vliegreizen is het mogelijk om te vertrekken vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. U kunt ook het appartement los van vervoer bij ons reserveren. U kunt dan met de auto komen, parkeerplaatsen beschikbaar of u regelt de bus- of vliegreis zelf.

Open dagen:
Op dit moment zijn er geen open dagen ingepland.

Mocht u graag langs willen komen, maak dan even een afspraak bij onze receptie: (0034) 966 889 181
Je bent van harte welkom om één van onze appartementen te komen bekijken !


Boekingskantoor Siroco Nederland BV:

  • Jan de Hoog
  • Kali Versluis
  • Priscilla van der Linden

Bel ons: 0182-399399
Mail ons: info@gemelos22.nl

Appartementencomplex Gemelos 22 Benidorm: 

  • Noortje
  • Nathasja
  • Paco

Bel ons: +34 966 889 181
Mail ons: info@gemelos22.es

Ons team in Spanje spreekt Nederlands, dus u kunt ze gemakkelijk bellen of mailen!

Geschiedenis

Sinds 1968 zijn wij als “familie de Hoog” actief met het verhuren van appartementen in Benidorm. Via de import van sinaasappelen uit de regio van Valencia zijn onze ouders in het toerisme gerold, in Benidorm! Op dat moment investeerde zij al hun verdiende geld in appartementen in Benidorm. Tot 1992 werden de appartementen van ons appartementencomplex Siroco 1 en Siroco 2 aan Nederlandse vakantiegangers verhuurd via reisorganisaties zoals o.a. D-Tours, OAD, en Marisol.  In 1992 zijn wij, na tegenvallende resultaten van de diverse reisorganisaties, zelf gestart met de verhuur van onze appartementen “SIROCO” aan de Nederlandse vakantiegangers. In 1992 is dan ook het bedrijf “Boekingskantoor Siroco Nederland BV” opgericht.

In 2003 hebben wij afscheid genomen van ons “oude” SIROCO en zijn wij overgegaan naar het schitterende nieuwe appartementen complex GEMELOS 22! Boekingskantoor Siroco Nederland BV is eigenaar van bijna 150 appartementen, zowel 2- als 3-kamerappartementen. Alle appartementen zijn modern en functioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle appartementen beschikken bovendien van een groot balkon met zicht op de tuin en/of de zee. Om het complex compleet te maken hebben wij als “grootste” eigenaar binnen het complex extra geïnvesteerd in allerlei faciliteiten om het voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van deze faciliteiten zijn: receptie met Nederlandse hostess,  speeltoestellen in het zwembad, midgetgolf, speeltuin, fitnessruimte, bibliotheek, wasruimte en meer!

Het voordeel van boeken bij Boekingskantoor Siroco Nederland BV zijn de korte lijnen. Je hebt direct contact met mensen die weten waar ze over praten, we kunnen je direct informeren over beschikbaarheid en kunnen de voorkeuren in de regel beter honoreren dan alle andere touroperators. In het complex GEMELOS 22 kan je bovendien profiteren van extra diensten die via onze “dagelijks geopende” receptie aangeboden worden. Onze Nederlandse hostess maken het verschil!

Met onze uitstekende service, persoonlijk contact met jou als klant en de scherpe tarieven maken we het verschil.

Boekingskantoor Siroco Nederland/GEMELOS 22, een betrouwbaar adres!

Boekingskantoor Siroco Nederland BV is als solide reisorganisatie aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

SGR          icon-anvr

SGR lidnummer: 1989