Denia, iets verder weg!

Het stadje Denia behoort ongetwijfeld tot de mooiere plaatsen aan de Costa Blanca.

Denia is een van de oudste vestingen langs deze kust. Eén van de grootste attracties is het kasteel dat in de 11e en 12e eeuw is gebouwd. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de zee, de stad en het achterland.

Tegen de burchtberg ligt de witte, oude stad Les Roques en kenmerkt zich door de leuke en gezellige kronkelstadjes. Ook de schilderachtige vissershaven heeft niets van de charme verloren. Naast het toeristische karakter van Denia vindt u hier één van de grootste havens uit de omgeving met de verbindingswegen tussen o.a. Ibiza en Mallorca.

Misschien gelijk een goed idee voor een dagje uit? Denia staat goed bekend bij de fijnproevers. In de visserswijk Baix la Mer zijn in oude vissershuizen vele bars en restaurants gevestigd met een goede reputatie.

Op maandagochtend is de markt in Denia, te bereiken per trein en bus. Het treinstation ligt op 10 min loopafstand van de markt.

Bezoek ook eens:
Alicante, Benissa, Moraira, Elche,
Javea, Valencia en Torrevieja.

 

VANDAAG IN DENIA!

'Denia
DENIA, DICHTBIJ BENIDORM!
Bent u geïnteresseerd om Denia te bezoeken, verblijf dan in onze comfortabele appartementen in Benidorm. Bekijk onze actuele prijzen en beschikbaarheid.

Prijzen en beschikbaarheid