Fuentes del Algar, dichtbij Benidorm!

Fuentes del Algar staat bekend om de Algar watervallen. Je vindt de watervallen op slechts 15 kilometer van Benidorm. De Valencianen hebben de watervallen zelfs tot een beschermd goed gemaakt, zodat het in mooie en echte staat blijft. Bij de watervallen loopt een route van ca. 1,5 kilometer waar je heerlijk kunt wandelen langs de rivierbedding, de prachtige watervallen kunt aanschouwen en een verfrissende duik kunt nemen in het kristalheldere water bij de waterpoel. Dit staat bekend als de ‘bron van gezondheid’ dus het kan geen kwaad een stukje te gaan zwemmen. De oude dam, de imposante grachten en sloten zijn nog steeds in gebruik.

Bovengenoemde plaatsen zijn makkelijk te bereiken met de busdiensten vanuit Benidorm. De onderlinge verbinding tussen de kleinere dorpen is echter onregelmatig en om die dorpjes te bezoeken, raden we aan om een auto te huren.

Bezoek ook eens:
AlbirAltea, Polop, Guadalest,
Finestrat, Villajoyosa en Calpe.

VANDAAG BIJ DE WATERVALLEN!
'Fuentes del Algar

FUENTES DEL ALGAR, DICHTBIJ BENIDORM!
Ben je geïnteresseerd om Fuentes del Algar te bezoeken, verblijf dan in onze comfortabele appartementen in Benidorm. Bekijk onze actuele prijzen en beschikbaarheid.

 

Prijzen en beschikbaarheid