Albir, dichtbij Benidorm!

Ontsnap even aan de drukte in Benidorm. Playa Albir hoort bij de gemeente Alfas del Pi wat 8 kilometer landinwaarts ligt. De afgelopen jaren is Playa Albir uitgegroeid tot een leuke, gezellige en rustige badplaats. Er zijn wel goede mogelijkheden om de drukte op te zoeken.

Het milde klimaat en de zachte en stimulerende temperaturen zijn optimaal voor de gezondheid. Het strand van Albir is een prachtige plek om diverse watersporten te beoefenen. De marmeren wandelpromenade met mooie palmbomen en diverse restaurants geeft het een gezellige sfeer. Het centrum heeft veel winkeltjes, restaurants en terrassen. Vanuit Benidorm is er een busverbinding naar Albir.

De gemoedelijke sfeer is mede te danken aan het klimaat, de bewoners en de bezoekers het gehele jaar door. Albir presenteert zich zelfbewust als een kleine, mooie badplaats en kan perfect gecombineerd worden de historisch gegroeide cultuurlandschappen en de afwisselende natuur te bezoeken.

Er is een gezellige markt in Albir op zondagmorgen, de bus vanuit Benidorm stopt aan de overkant.

Bezoek ook eens:
Altea, Polop, Guadalest, Finestrat,
Calpe, Villajoyosa en Fuentes del Algar.

VANDAAG IN ALBIR!
'Albir

ALBIR, DICHTBIJ BENIDORM!
Ben je geïnteresseerd om Albir te bezoeken, verblijf dan in onze comfortabele appartementen in Benidorm. Bekijk onze actuele prijzen en beschikbaarheid.

 

Prijzen en beschikbaarheid