Onze garanties: waarom boekt u bij ons?

Boekingskantoor Siroco heeft al méér dan 40 jaar ervaring met organiseren van vakanties naar Benidorm! Niet voor niets komen onze vaste gasten al jaren bij ons terug. Hieronder kun je precies lezen waarom zij ieder jaar weer voor ons kiezen!

Nederlandse receptie
Speciaal voor onze Nederlandse gasten hebben wij een receptie direct onder het gebouw Gemelos 22. Hier werken Noortje & Nathasja, en zij staan al vele jaren met plezier voor onze gasten klaar. Je kunt bij het terecht als er iets aan de hand is met de accommodatie, of als je allicht een vraag hebt over het verlengen van je reis.
Maar óók als je geinteresseerd bent om tijdens je vakantie meer te gaan ondernemen kun je bij heb terecht. Omdat zij de beste connecties hebben aan de Costa Blanca betaal je altijd de voordeligste prijs als je de excursies via ons regelt. Daarnaast hebben we betrouwbare contact voor het huren van o.a. auto’s, fietsen, scootmobiels en ga zo maar door!

Alle balkons gelegen op het zuiden
Als dé aanbieder van Appartementen Gemelos 22 in Benidorm, hebben wij bepaalde garanties als het om de accommodaties gaat. Één van deze garanties is dat al onze eigen appartementen gelegen liggen in Toren 1 en Toren 2 en dus bij het grote zwembad! Ook hebben al onze appartement het balkon op het Zuiden richting de tuin en het zwembad gelegen.

Persoonlijk contact: wij weten waar we het over hebben!
Bij boekingskantoor Siroco bent u gegarandeerd van persoonlijk contact. Wij werken met een klein team op het kantoor in Nederland en hebben alle kennis en ervaring in huis om voor jou de perfecte vakantie te boeken. Bij ons is alles mogelijk, dus vraag ook gerust naar losse vliegtickets, andere vertrekdata en dergelijk!

 ✓ Gratis WIFI in onze appartementen
boek je een appartement via Siroco dan ben je gegarandeerd van gratis wifi in je appartement! Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi in de openbare ruimtes en rond het zwembad. Je kunt hiervoor inlogcodes kopen tegen een bescheiden vergoeding bij onze receptie onder Gemelos 22.

Eigen technische dienst
Onze vaste gasten kennen hem al bij naam, maar graag stellen wij jullie ook voor aan Paco. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud in onze eigen appartementen in Gemelos 22! Je bent er dus zeker van dat als er iets kapot gaat, wij er voor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Veilig vliegen met Transavia
Wij bieden wekelijkse vluchten aan met Transavia op de zaterdagen. Transavia vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven naar Alicante en staat bekend om de goede kwalitatieve service en de veiligheid.

 

Overtuigd? Kijk dan snel eens bij onze reizen voor jouw eigen vakantie!

Wil je wat vragen of misschien een offerte op maat? Bel dan gerust met 0182- 399 399 of mail ons op: info@gemelos22.nl