Zoek en Boek!

Verhuur fietsen, scooters, auto’s en meer…

Hoewel de stranden heerlijk zijn, is Benidorm het meer dan waard om je strandbed af en toe te verlaten voor een ontdekkingstocht door de stad en de omgeving. Dit kan natuurlijk lopend, maar er zijn ook andere manieren!

Autohuur:

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met een autoverhuurmaatschappij welke ons uitstekende service biedt.

De huurauto wordt ter plekke afgeleverd en ook weer opgehaald.

De (Nederlandstalige) receptie regelt voor jou de autohuur en kunnen je ter plaatse helpen en adviseren. Als je de auto via ons kantoor huurt krijg je maar liefst 50% korting op de reguliere parkeerprijs.

Fietshuur en brommers:

Benidorm is ideaal om een fiets te huren, bijvoorbeeld via MarcoPolo. Bij dit bedrijf kun je diverse soorten fietsen huren. Waaronder : stadsfietsen, mountainbikes maar ook electrische fietsen. Ook is er een fiestenplan waar je gebruik van kan maken als het voor een paar uur is. Aangezien Benidorm beschikt over mooie fietspaden kun je makelijk van het ene naar het andere strand komen. In de directe omgeving van Benidorm blijven de wegen vlak , maar wil je verder landinwaarts dan moet je rekening houden met pittige hellingen en dalingen.

De dames bij de receptie helpen jou er graag bij!

Huur van scootmobielen, rollators en rolstoelen:

Voor de beperkt valide mensen is het mogelijk in Benidorm scootmobiels in alle soorten en maten te huren, evenals rollators en rolstoelen. Je hoeft dus zelf geen moeite te doen om dit allemaal mee te nemen. Je kunt de scootmobielen o.i.d. huren per dag, per week of zelfs per maand. Hoe langer je een van deze hulpmiddelen huurt, des te goedkoper het wordt.

Wij werken al jaren samen met een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van o.a. scootmobielen, rolstoelen en rollators.  Deze worden direct geleverd, als je dit van te voren aangegeven hebt bij de boeking. Zodra je aankomt, staat dit voor je klaar.

Ga met de huurauto of scooter een dag op pad naar leuke plaatsen dichtbij Benidorm of wellicht iets verder weg.

“Graag helpen wij je bij het reserveren van een huurauto, fiets, scootmobiel en/of andere hulpmiddelen. Kom bij ons langs, bij de receptie van Gemelos 22 en vraag naar de mogelijkheden voor verhuur. Wij kunnen binnen ca. een uur een huurauto, fiets, scootmobiel of ander hulpmiddel voor je boeken en laten bezorgen.

Tot ziens in Gemelos 22 te Benidorm, Spanje!”