Terra Mitica

Terra Mitica is een attractiepark wat gebaseerd is op de Klassieke Oudheid. Het park is onderverdeeld in verschillende culturen zoals de Grieken, Romeinen en Egyptenaren. In het attractiepark zijn diverse achtbanen, waaronder een houten achtbaan ‘Magnus Collossus’ die tegen de bergflank is gebouwd.

Je vindt er tempels, piramiden, zuilen… Het thema van het park is prachtig uitgevoerd! Voor sensatiezoekers heeft het park meer dan genoeg attracties, maar ook voor de minder avontuurlijke mensen of kleine kinderen is er genoeg te beleven. Zo heb je verschillende  waterattracties. Ook zijn er indrukwekkende shows in het hoogseizoen die je niet mag missen.

“Ga een gezellige dag uit naar attractiepark Terra Mitica. Voorkom lange wachtrijen ter plaatse en kom bij ons langs, bij de receptie van Gemelos 22 om de entreebewijzen vooraf aan te schaffen, vaak met aantrekkelijke kortingen!  We vertellen je graag over alle leuke dingen die er in Terra Mitica en de andere themaparken te doen zijn. Tot ziens in Gemelos 22 te Benidorm, Spanje!”