Zoek en Boek!

Te land, ter zee en in de lucht!

Je kunt in Benidorm terecht voor allerlei activiteiten en de mogelijkheden in Benidorm zijn eindeloos. Kom bij ons langs, bij de receptie van Gemelos 22 en koop direct de toegangskaarten, entreebewijzen en laat je adviseren welke activiteit jij zou willen doen! Lees verder voor goede tips voor leuke activiteiten!

Te land

 • Festilandia.
  Een speelparadijs en kermis voor de kleintjes met o.a. springkussens en draaimolens, 365 dagen per jaar geopend.
 • Benidorm Palace
  Dit is een grote show a la Lido voor een echte avond uit. Je kunt dit boeken met of zonder diner. Een wervelende show waar de Spaanse dansen worden afgewisseld met de internationale balletgroep , acrobaten en andere spectaculaire optredens zorgt voor een unieke avond uit.
 • Benidorm Circus
  Benidorm Circus biedt een avondvullend programma voor jong en oud met vele bijzondere stunts en een bijzondere show! De show met clowns en acrobaten is een absolute aanbeveling voor gezinnen met (jonge) kinderen!
 • Ridderfeesten –  Desafio Medieval
  Tussen Benidorm en Albir is een heus ridderkasteel waar een echte koning met zijn koningin je verwelkomen. Tijdens de show zul je de ridders in spannende gevechten te paard zien; een waar spektakel! Tijdens de show kun je genieten van een heerlijk Middeleeuws diner.
 • Parque L’Aiguera
  Benidorm heeft niet alleen maar gebouwen, maar ook is er in het centrum veel groen te vinden. Een mooi park om rustig te genieten is Parque L’Aiguera. Buiten veel groen en veel rust, vind je hier ook een stierenvechtersarena en een Romeins theater.
 • Karting
  Net buiten Benidorm, in Finestrat ligt een kartingsbaan van 1.000 meter lengte en 10 meter breedte. Op een mooi asfaltcircuit kunt u racen in verschillende soorten karts.  Sinds kort is er ook een overdekte kartbaan bij gekomen aan de rand van de stad bij de discotheken.
 • Wandelen.
  Er zijn hele mooie plekjes in en direct buiten Benidorm die je te voet kunt ondekken. Zo is de wandeling naar het kruis op de Sierra Helada een prachtige maar pittige tocht. Voor de geoefende wandelaar zijn er schitterende uitgezette wandelroutes beschikbaar.
 • Paardrijden.
  Ook aan de Costa Blanca komt ook de paardenliefhebber aan zijn trekken. Op slechts 10 minuten van Benidorm bevindt zich een beschermd natuurreservaat waar een mooi parcours voor de paarden uitgestippeld is. Een ervaren instructrice geeft uitleg en tips, ook aan de beginnende ruiter.

Ter zee

 • Cable Ski.
  Dit is een circuit .van 1.000 m2 in diameter, met 4 torens die met elkaar verbonden zjn door een kabel. Hierdoor word waterskiën mogelijk gemaakt zonder gebruik van een boot. Het is de grootste cable ski baan in Europa. Ook kun je hier wakeboarden, waterskiën, op een ‘kneeboard’ en op een gele banaan door het water gaan.
 • Jet ski.
  Een must do voor liefhebbers van snelheid op zee. Een unieke ervaring! Onder leiding van een gids kom je langs de mooiste plekjes die alleen vanuit zee te bereiken zijn. Per jestski is er plaats voor 2 personen. Alleen mogelijk vanuit kleine havens, zolas Altea en Villajoyosa.
 • Isla de Benidorm
  Vanaf de kust bij Benidorm zie je verderop in de zee een rots liggen. Het eiland ligt ongeveer 3,5 kilometer uit de kust en is het kenmerk van Benidorm geworden. Natuurlijk gaan er boten naar het eiland. Tijdens de tocht naar het eiland blijf je op het bovendek van de catamaran.Eenmaal aangekomen bij het eiland heb je de kans om je onderin de boot te begeven waar vele ramen zorgen voor een prachtig uitzicht op het onderwaterleven.Bij het eiland zijn ook mogelijkheden om te gaan snorkelen of te duiken. Op het eiland is ook een cafetaria waar je wat kunt eten en drinken. De boot vertrekt iedere 60 minuten en je kunt zelf bepalen hoe lang je op het eiland blijft. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je de laatste boot terug naar Benidorm niet mist.Je kunt kaartjes voor de boot naar het eiland kopen in de kiosk aan het eind van de kade. In de zomermaanden vertrekt de boot tevens vanaf het Levante strand bij de cable skibaan.
 • Boottocht naar Calpe
  Vanaf de haven van Benidorm vertrekt een boot die langs de kust naar Calpe vaart. Vanuit Calpe vertrekt de boot om 16.00u weer terug naar Benidorm.
 • Duiken.
  Wil je een keer de onderwaterwereld meemaken dan is dit mogelijk, onder leiding van een instructeur ga je naar het eiland van Benidorm en kun je genieten van de mooie vissen op een diepte van 7-8 meter.
 • Diepzeevissen.
  Vanuit Altea vertrek je onder begeleiding met een motorboot naar het open water om daar een halve dag te genieten op zee, en hopelijk wordt er ook nog iets gevangen. Hengels en aas zijn inbegrepen.
 • Zeilen.
  De mogelijkheid bestaat om een heerlijke dag op zee te zijn ook al ben je geen geoefende zeiler, toch kan je meehelpen aan boord en zelfs de basis technieken van het zeilen leren.

In de lucht

 • Parasailing.
  Een uniek avontuur!! Vliegen samen met de vogels. Samen met een instructeur ga je een tandem vlucht maken op een hoogte van ongeveer 400 meter. Geniet van het prachtige uitzicht en de rust om je heen.

Voor nog meer vertier in en rondom Benidorm kijk je bij attractieparken en excursies.

“Graag helpen wij je bij het reserveren van jouw excursie, activiteit en/of entree voor één van de vele attractieparken. Kom bij ons langs, bij de receptie van Gemelos 22 en vraag naar de mogelijkheden voor een leuke dag uit. We vertellen je graag over alle leuke dingen die er in en rondom Benidorm te doen zijn. Tot ziens in Gemelos 22 te Benidorm, Spanje!”