Zoek en Boek!

Appartementencomplex Gemelos 22 Benidorm Free WiFi

Gemelos 22 is een van de nieuwste appartementencomplexen van Benidorm, gelegen op ca. 450 meter van het bekende Levantestrand. Met zowel  2- als 3-kamerappartementen van de beste kwaliteit bieden wij je een mooie vakantie in het fijne Benidorm.

De appartementen van Gemelos 22 bevinden zich in twee hoge gebouwen. In allebei de torens van Gemelos 22 bevinden zich drie liften en onder toren I bevindt zich onze receptie, die dagelijks is geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Voor een frisse duik zijn er drie prachtige zwembaden die met elkaar verbonden zijn, waaronder een leuk kinderbad met kinderspeeltoestellen. Om het zwembad ligt een mooie, groene tuin waar je lekker van het zonnetje kunt genieten met een mooie ligweide met ligbedden (tegen betaling). Ook hebben wij een verwarmd binnenzwembad voor de koudere dagen. Voor meer vertier kun je gebruikmaken van de tennisbanen, voetbalveld, drie midgetgolf holes en een jeu de boules baan.

Alle appartementen liggen pal op het zuiden en kijken uit over het schitterende zwembad. Als je naar het strand wilt gaan, loop je in een gezellige, levendige omgeving met veel verschillende winkeltjes en supermarkten. Benidorm heeft diverse winkelgelegenheden onderweg naar het strand waar je naar hartenlust kunt winkelen. Aan de gezellige boulevard van het Levante strand zijn veel diverse restaurants en bars waar je lekker een hapje kunt eten, een biertje kunt drinken na een warme stranddag of kunt genieten van (live) muziek.

Al ruim 15 jaar komen hier volop Nederlanders om te genieten van de gemoedelijke sfeer en is het vaak een feest van herkenning met bekenden en komen elk jaar leuke nieuwe mensen en genieten zij samen van een heerlijke tijd bij Gemelos 22. Dit komt mede door de fantastische service door de Nederlandse dames Noortje en Nathasja en Paco, de conciërge. Zij doen er werkelijk alles aan jouw verblijf tot een succes te maken!

Ligging:

  • Afstand tot overdekte markt: ca. 150 meter
  • Afstand tot oude centrum: ca. 3 kilometer
  • Afstand tot bushalte: ca. 50 meter
  • Afstand tot pinautomaat: ca. 100 meter
  • Afstand tot dichtstbijzijnde winkels: ca. 5 meter
  • Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt: ca. 15 meter
  • Afstand tot Levante strand: ca. 450 meter

Klik verder voor een uitgebreide beschrijving van het 2-kamerappartement en het 3-kamerappartement.

Free WiFi Alléén bij Siroco! Gratis Wi-Fi in al onze appartementen. Dus boek jouw vakantie bij Siroco en  profiteer van een snelle Wi-Fi verbinding.