Reviews

Het is altijd leuk om te lezen hoe andere de vakantie ervaren hebben. Daarom hebben wij hieronder de mogelijkheid om een review te plaatsen over jouw vakantie in Gemelos 22.
Mocht je graag nog meer reviews willen lezen, dan verwijzen wij je naar de website van Zoover – Gemelos 22 Benidorm!

 

Wat onze gasten vinden... 35 Schrijf een review
Ons favoriete plekje!
Al meer dan 6 jaar komen wij hier bij Gemelos 22, en het blijft super! Alles wat we nodig hebben voor een ontspannen vakantie hebben wij hier: schoon en ruim appartement (wij zitten graag lekker hoog vanwege het uitzicht!) vriendelijk personeel bij de receptie en aan het zwembad. Het is een klein stukje lopen naar het strand en de boulevard, en onderweg kom je langs verschillende winkels.
Ook een leuke tip: met de bus naar Albir! dit plaatsje ligt iets verderop en is een stuk rustiger dan Benidorm, vinden wij altijd heel leuk om naartoe te gaan voor de afwisseling.
26 juli 2017, 14:46
Super en voordelig
Zojuist terug van 2 weken en we hebben vandaag weer geboekt voor de Herfstvakantie. Fantastisch complex met Nederlandse service. Leuke appartementen en heerlijk zwembad. Overal gratis Wifi ontvangst. Ligging is perfect en niet onbelangrijk de prijzen zijn heel redelijk. Top vakantie gehad!
19 juli 2017, 15:10
Volgend jaar weer!
We zijn in juni naar 2 weken Gemelos 22 geweest. De dames van Siroco hebben ons perfect geholpen! Grote zwembaden en appartementen zijn netjes en schoon. Wij komen zeker terug!
19 juli 2017, 10:47
Vakantie
Sinds ik alleen ben is het fijn in Benidorm te verblijven. Gemelos22 is een mooi complex met behoorlijke beveiliging. Jammer is dat de receptie maar kort open is per dag. De dames zijn erg aardig maar hebben het veel te druk waardoor er nog wel eens wat misgaat. Dat is wel jammer.
11 april 2017, 07:21
gemelos 22
fantastische appartementen,mooie zwembaden ,in july 2015 10 dgn geweest met mijn zoon van 11,jaar erop met een vriendin en haar zoon en mijn zoon geweest in july 2016 voor 17 dgn,we vinden het een geweldig complex,1 nadeel de badmeesters kinderen mogen niet springen,niet rennen of met een balletje of band in het zwembad,kan dit wel begrijpen maar dan moeten ze geen onderscheid maken en dat gebeurde nog wel eens.1 grote ergernis hadden we ook denk dat dit het merendeels voorkomt in july en augustus de liften wij zaten op de 13e verdieping moesten dagelijks gemiddeld 20 minuten wachten op een lift wat soms wel eens uitliep tot 45 minuten omdat of er werd een inboedel verhuist,of er zaten kleine kinderen mee te spelen die iedere verdieping indrukte en dat terwijl er camera,s hangen in de liften,maar dat weten we nu voor de volgende boeking in 2017 ik boek dan niet hoger dan 3 hoog want dat is nog aan te lopen
26 september 2016, 07:01
GEWELDIG!!!
Als je wat ouder wordt, dan lijkt de tijd steeds sneller te gaan...maar waarom duurt het dan zolang dat wij alweer voor het 5e jaar naar Gemelos22 kunnen? Helaas nog een paar maanden wachten en dan gaan wij weer in April 2017 voor 4 weken naar Gemelos22 en kunnen wij weer genieten van de geweldige app. en van de prachtige omgeving!!!
24 september 2016, 15:17
Een Aanrader.
Fantastisch appartement. Is ons zeer goed bevallen. Fijne contacten met Noortje en Nathasja en vooral niet te vergeten Paco (voor al het onderhoud en vragen) Wij gaan in Januari weer!! Ook Richella en Christa bedankt voor advies.
10 mei 2016, 09:34
Onze laatste week
Wij waren alweer voor het 5e jaar in Gemelos22 en hadden deze keer een geweldig app. in toren2 op de 17e verdieping app. F...en zoals het er nu naar uit ziet, gaan wij ook volgend jaar weer via Siroco naar Gemelos22.
Het is hier gewoon fantastisch!!!
25 april 2016, 12:43
Wij zijn er bijna
Zaterdag 9 april a.s. gaan wij alweer voor de 5x naar Gemelos22 en verblijven er deze keer 3 volle weken.
Ook deze keer gaan wij er weer van uit dat het genieten wordt!
4 april 2016, 12:55
Wij komen er aan!
Wij kunnen niet wachten...De koffers zijn alweer gepakt en op 9 april a.s. komen wij alweer voor de 5e keer naar Gemelos 22 en gaan wij hopelijk weer genieten!!!
28 maart 2016, 11:23
superservice
Heel hartelijk bedankt voor het aanpassen van onze reissom.
Grote klasse.
27 januari 2016, 14:53
Aanrader
Mijn vrouw en ik komen al 32 jaar in Benidorm. Wij hebben vele appartementen en hotels gehad, vanaf 2014 hebben we Gemelos 22 ontdekt. We komen zeker( hebben al geboekt) terug.
Wat een mooi appartementencomplex en alles in de buurt met als aanrader restaurant Paradiso wat schuin aan de overkant zit
4 januari 2016, 21:28
Tot april
Wij wensen alle mensen van Siroco en van Gemelos22 een gezond en gelukkig 2016 en zien elkaar (alweer voor de 6x) weer in april!
3 januari 2016, 11:46
2x per jaar!
Komen al jaren in maart en oktober. Altijd weer heerlijk, gewoon een beetje thuiskomen. Hopen nog lang terug te komen!
24 december 2015, 11:44
Wij gaan weer!
ben er nu 3 keer geweest met mijn gezin. heerlijke tuin met zwembad. appartement ook prima met groot balkon! alles in de buurt. en een heerlijk goedkoop chinees restaurant aan de overkant van het complex. ga er zeker nog een keer komen!
24 december 2015, 11:43
Thuis
Als ik met mijn echtgenote in Gemelos 22 ben voelt het aan alsof ik thuis kom, maar dan op vakantie. Het personeel zijn giganten op het gebied van klaar staan voor de vakantiegangers. Wij gaan al vier jaar achtereen twee maal per jaar naar Gemelos en het verveelt niet.
17 december 2015, 20:36
ervaring met gemelos22
Ik kom alleen nog maar in appartement gemelos22 ze zeggen dan wel dat ik ieder jaar naar het zelfde ga maar dan weet ik wel wat ik heb en het gaat mijn alleen maar om het vakantiegevoel
Ik zit daar heerlijk ik kom daar lekker tot rust alles is er vlak bij en het appartement is lekker royaal en ik en me vrouwtje vermaken ons eigen daar prima, mooi zwembad veel zit en ligplaats dus bij deze een echte aanrader!
15 december 2015, 10:39
geweldig
We gaan al jaren en is en blijft geweldig!!!!
10 december 2015, 17:07
Al 10 jaar naar Gemelos 22!
Ik kom hier al 10 jaar met m'n vrouw en de laatste jaren ook met kinderen. Super fijne appartementen, mooie zwembaden en een goede service. Kortom een aanrader.
2 december 2015, 12:28
via facebook onze vakantie ervaring!
We zijn er nu voor het eerst 4weken en hadden nooit gedacht dat het zo zou bevallen. Ik was een.paar x bij mn ouders kort geweest en daarvoor 16jr in het oude sirocco. Maar dit bevalt ons super!!! Hoop nog meer keren terug te komen
25 november 2015, 11:38
Onze ervaring met Gemelos 22
Wij komen hier zo lang Gemelos22 er is,2x4 weken , voor ons is het daar thuis komen, Noortje en Nathasja staan altijd voor je klaar als er iets is, prachtig park goed onderhouden net als de Appartementen.
25 november 2015, 11:32
De vakantie
Wij vinden het een heerlijk apartement mooi tuin en heerlijke zwembaden
Alles netjes verzorgd en je zit overal vlak bij
En goeie service van hosstes
Mijn zwager is 1 x mee geweest en wil niks anders meer
En als je last van een stoel heb op je balkon moet je niet in een flat gaan zitten
Ik zeg gemelos 22 geweldig
24 november 2015, 21:25
Super
Ik ben afgelopen zomer in Gemelos geweest! Het was een net & schoon appartement! Veel ruimte en een groot balkon. Zaten op de 6e etage. Het zwembad was top!! Ik zou iedereen aanraden om naar gemelos te gaan! En ik kom zeker nog terug in gemelos! Zou geen ander appartement meer willen! Super!!
24 november 2015, 19:10
Stoelen
We zijn alweer zowat weer aan het einde van ons vier weken Gemelos.
Het was weer erg goed. Alleen jammer dat er nog steeds mensen zijn die constant met stoelen schuiven. Misschien een idee om wat meer of nieuwe viltjes onder de stoelpoten te doen. Groetjes uit Benidorm.
22 oktober 2015, 18:25
30+
Ola aan iedereen. Even een groetje vanuit Alkmaar om te laten weten dat het weer zeer aangenaam verblijven was deze twee weken in gemelos 22. Ben zaterdag 26/09/2015 terug gekomen. Bedankt al het personeel! 10de etage beviel zeer goed rustig en prachtig uitzicht. Tja, en ik had voor de derde keer in september ook iedere dag 3O+ graden. Graag tot januari 2016. Vriendelijke groet, Jeanette.
30 september 2015, 13:40
Geweldig
Wij komen er al jaren, diverse appartementen in Benidorm gehad, maar sinds een jaar of zes Gemelos 22 in 1 woord geweldig, alles wordt geregeld, prachtige appartementen en de mooiste tuin en zwembaden van Benidorm, in april geweest dit jaar en in oktober weer, hebben er nu al zin in..... tot snel!
8 juli 2015, 13:38
Het was weer geweldig
Wij zijn weer in Gemelos geweest, het was geweldig alles goed verzorgd mijn familie kwam voor de eerste keer en willen graag weer terug. Het is er gezellig vertoeven voor herhaling vatbaar ga zo door!
6 juli 2015, 13:37
Wij voelen ons hier echt thuis
Wij zijn vanaf januari 7 weken daar geweest en hebben het daar echt goed naar ons zin. Ook als je problemen hebt worden die ook opgelost, vinden wij ook erg belangrijk. Gaan jan 2016 weer! Een echte aanrader voor mensen die een goede appartement zoeken.
27 juni 2015, 13:35
Een aanrader - altijd een prima verblijf
2015, van 20 maart t/m 26 april.
Hij is er, een duidelijke, prachtig mooie website met veel informatie. Het maakt deze review eigenlijk overbodig. Voor de vijfde keer zijn we het appartementencomplex "Gemelos22". Elke keer weer is het een genot om hier te zijn. We hebben alweer geboekt voor in het najaar. Alles wordt prima geregeld, de appartementen zijn mooi en erg schoon met gratis WiFi. Zo is ook de rest van het complex, zoals de tuin en zwembad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Problemen worden snel opgelost. Een leuke bijkomstigheid is dat je gewoon in het Nederlands wordt toegesproken.
24 juni 2015, 13:33
Een plek om terug te komen!
Op de allereerste plaats ook van ons complimenten voor de nieuwe website. Prachtig! Hoewel ons app. de laatste keer wat tegen viel, hebben wij voor april 2016 toch alweer voor de 4e keer in uw mooie complex geboekt en komen wij deze keer (in toren2) voor 3 weken genieten van de Spaanse zon. Wij kunnen niet wachten!
23 juni 2015, 13:31
Vertrouwd adres!
Ook voor ons is het als thuiskomen. Wij gaan dit jaar voor de vierde keer,en dat zouden we echt niet doen als het niet goed zou zijn! Voor de dames Noortje en Natasja is niets teveel gevraagd, alsmede ook de interieurverzorgsters en de conciërges. Als wij al eens een klacht hadden, was hij echt zo opgelost. Kijken er alweer naar uit!! En inderdaad jullie hebben een hele mooie website gekregen.
19 juni 2015, 13:28
Altijd gezellig
Op de eerste plaats onze complimenten voor de vernieuwde website heel erg mooi het nodigt uit tot boeken bij jullie.

Al vanaf 1999 komen we bij jullie eerst in het oude Siroco en nu hier het blijft voor ons thuis komen vriendelijk personeel schone kamers en mooie tuin.
23 mei 2015, 13:26
Onstpannen vakantie
Ik ben eerder naar Benidorm geweest, maar dit zijn voor mij toch de leukste appartementen daar.

Ook omdat er Nederlandse meiden bij de receptie staan, zij regelden heel veel leuke uitjes voor ons en als wij een vraag hadden was het ideaal dat je dan in het Nederlands geholpen kon worden.

Ons appartement was heel netjes, voorzien van gratis wifi!!! Ook een ruime zwembad en een super mooi strand op loopafstand. Ik kan het iedereen aanraden...
22 mei 2015, 13:25
Geweldige vakantie
Vorige week ben ik een week bij Gemelos22 geweest en ik heb een heerlijke week gehad. Het appartement was erg schoon en op het balkon was het heerlijk vertoeven. Ik had een ligbed gehuurd zodat ik op het balkon rustig een boek kon lezen.

De ligging is erg gunstig en je loopt in 10 minuten door een gezellige straat met allemaal winkeltjes naar het strand.

De dames van de receptie zijn erg vriendelijk en hebben me goed geholpen met het plannen van excursies. Ook het zwembad is erg mooi en de tuin is goed onderhouden.

Ik hoop zeker nog eens terug te komen!
21 mei 2015, 13:23
Fantastisch
Net terug. Super vakantie gehad. Schoon en zeer comfortabel appartement. Goede ligging t.o.v. winkels, restaurants, bars en markt. Strand iets verder weg, maar 10 minuutje lopen langs de winkeltjes etc en een super zandstrand. Gewoon een leuke en gezellge vakantie gehad. Zeker een aanrader! Wij gaan in ieder geval weer een keertje terug!
20 mei 2015, 13:20
Laad meer
Schrijf een review